Dietist

Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Är du dietist och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är Rehabiliteringscentrum platsen för dig. Välkommen till vår kompetenta och positiva arbetsgrupp!

Vi söker

Vi söker två legitimerade dietister till Rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start 2019-06-10 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

”Jättehärligt team. Det är roligt och lärorikt att få arbeta med kollegor inom olika professioner”. Matilda Titusson Byström, Legitimerad dietist

”Vi är ett riktigt bra dietistgäng som stöttar och handleder varandra genom arbetets utmaningar”. Tommy Johansson, Legitimerad dietist

Här har du dietistkollegor nära till hands men jobbar också tillsammans med de övriga rehabiliteringsprofessionerna samt medicinsk personal. Vi erbjuder dig ett viktigt och spännande arbete där du träffar olika patientgrupper som är vanliga på ett länssjukhus. Om du är ny i yrkesrollen som dietist erbjuder vi en erfaren mentor. Rehabiliteringscentrum är positivt inställda till kompetensutveckling och vidareutveckling och om du har några specifika önskemål angående detta är du välkommen att delge oss i din ansökan eller vid en eventuell intervju.

Här kan du läsa om vilka förmåner regionen har att erbjuda.Våra förmåner

Vi försöker även hjälpa till att hitta en bostad under den första tiden om du är ny i stan.

Det här får du arbeta med

Hos oss på Rehabiliteringscentrum får du som dietist bidra med din specialistkunskap inom nutrition för att hjälpa människor med nutritionsproblem kopplade till olika sjukdomar. Du blir en uppskattad samarbetspartner såväl i arbetet på vårdavdelningar som på mottagningar. Utvecklings- och förbättringsarbete, utbildning av personal samt gruppundervisning av patienter är viktiga delar av arbetet. Rehabiliteringscentrums team behöver förstärkning inom både medicinska och kirurgiska specialiteter. Vi planerar att utforma de två tjänsterna utifrån behoven på rehabiliteringscentrum i kombination med hur din kompetens och dina intressen ser ut. Rehabiliteringscentrum befinner sig också i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta men också tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är självgående och strukturerad. Våra patienter befinner sig alla i olika situationer och faser av livet varför flexibilitet och god muntlig kommunikation blir betydelsefulla nycklar i ditt arbete på Rehabiliteringscentrum. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef/leg dietist Anna Neymark Wolgast, 010-242 27 39 Facklig företrädare för Naturvetarna är leg dietist Tommy Johansson, 010-242 10 68. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2019-03-24 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb