Tandhygienist

Norrahammar Folktandvård

På Norrahammar Folktandvård går hjälpsamhet och trivsel hand i hand. Att se en kollega lyckas med det den föresatt sig gynnar hela kliniken. Vi är stolta över att vara den klinik som patienter vänder sig till när de behöver hjälp och vi har mycket god patienttillgång. Hos oss är dessutom utveckling en naturlig del av vår verksamhet. Vi tar oss gärna an nya utmaningar genom att vara testklinik för nya program eller arbetssätt. Vi tycker det är roligt med nya kollegor och som medarbetare hos oss får du möjlighet att växa i din yrkesroll.  

 

Nu förstärker vi kliniken med en tandhygienist. Välkommen med din ansökan!

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med en treårig utbildning. Har du erfarenhet som tandhygienist eller av annat serviceyrke ser vi det som positivt, men det är inget krav för tjänsten. Du har god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet T4.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska språket. Körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Det här får du arbeta med

Du utför på en allmäntandvårdsklinik alla förekommande arbetsuppgifter för en tandhygienist. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.

I tjänsten kan även uppgifter såsom handledning, assistans, sterilarbete samt uppsökande arbete inom äldretandvård och skolor komma att ingå.

För att du ska trivas hos oss

Du värdesätter precis som vi ett gott samarbete och med en positiv attityd bidrar du till god teamkänsla på kliniken.

Du är trygg i rollen som tandhygienist och i mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående. Du lyssnar in varje individs unika behov och har förmågan att sätta dig in i patientens perspektiv.

Vår vardag är händelserik och du tycker om att arbeta självständigt i en flexibel arbetsmiljö. Du tar de initiativ som krävs för att driva arbetet framåt och kommer gärna med egna idéer och förslag som kan omsättas i det praktiska arbetet. Vidare är du noggrann i ditt arbete och prioriterar dina uppgifter väl för att hålla givna tidsramar.

Detta värderar vi högt

Vill du läsa mer om våra visioner, mål och värderingar? Besök gärna Jobba hos Folktandvården. 

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta klinikchef Agneta Vinge eller klinikkoordinator Heléne Stridkvist på telefonnummer 010-242 39 50.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrica Jonsson, 010-242 38 47.

Sista ansökningsdag är den 29 mars. Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist Tillbaka till lediga jobb