Sjuksköterska

Barn- och ungdomspsykiatrin Värnamo

Har du ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar med psykisk ohälsa? Då är du varmt välkommen att söka sjukskötersketjänst hos oss i Värnamo!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård eller inom barn och ungdom är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn eller inom psykiatrisk vård. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du har en betydelsefull roll i barn och ungdomars liv. Hos oss får du arbeta i ett öppet lärandeklimat med möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och chans att bidra med din erfarenhet i klinikens arbete med att utveckla verksamheten till att bli ett föredöme inom barn- och ungdomspsykiatri. Vi befinner oss i en utvecklande fas och arbetar aktivt med förbättringsarbeten.

Du kommer ingå i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare på en arbetsplats med trivsam arbetsmiljö. Du tilldelas en mentor och får ett anpassat introduktionsprogram med dina erfarenheter som utgångspunkt.

Här kan du läsa mer om de förmåner regionen erbjuder.

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar vi med utgångspunkt i barnets behov och vi ser barnet som en del i sitt sammanhang. Som sjuksköterska arbetar i team tillsammans med läkare, psykolog, kurator och arbetsterapeut. I arbetet ingår samverkan och konsultation med/till andra vårdgivare, verksamheter och myndigheter som utgör en del av barnets vardag och resurser. Telefonrådgivning är en del av återkommande arbetsuppgifter. Inom arbetsgruppen finns kompetenser inom KBT, DBT, PDT och Familjeterapi.

För att du ska trivas hos oss

Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och en positiv attityd. Vi tror att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt, är lugn och kontrollerad i pressade situationer och har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta:
Områdeschef Emelie Jakobsson, 010- 244 98 16, emelie.a.jakobsson@rjl.se.
Facklig företrädare Vårdförbundet, Inger Myrlander, 010-243 36 35, inger.myrlander@rjl.se.

Sista ansökningsdagen är 2019-03-24. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb