Sjuksköterska

Psykiatriska mottagningen Nässjö

Skulle du säga att du är en kreativ och lösningsfokuserad sjuksköterska? Då kanske det är dig vi letar efter!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som med ett genuint intresse för arbete i tvärprofessionella team vill göra skillnad i människors vardag. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av psykiatri och beroendevård samt viljan och önskan att ständigt utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Efter en individuellt anpassad introduktion väntar dig ett varierat och utvecklande arbete där du har goda möjligheter att fortbilda dig och att vara med och forma mottagningen. Vi är just nu inne i en spännande tid då vi arbetar mycket med förbättringar för både våra patienter och vår egen arbetsmiljö. Vi tror att balans mellan arbete, familj och fritid får oss att må bra och vi gör det möjligt exempelvis genom flextid. Alla våra medarbetare har fri öppen sjukvård och du kan också välja mellan att träna på vårt personalgym eller använda ditt friskvårdsbidrag där du tränar.

Klicka här för att läsa mer om våra förmåner.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med patienter med varierande diagnoser inom det psykiatriska fältet. Du behandlar, utreder, är ett stöd till våra patienter och samverkar med övriga aktörer så som kommunen.

För att du ska trivas hos oss

Du behöver ha en god förmåga att samverka med externa aktörer i syfte att ge patienten bästa möjliga vård. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer med såväl medarbetare som patienter. Arbetet ställer också krav på att du är självgående och driven i ditt arbetsätt. Då vi arbetar i team behöver du ha god samarbetsförmåga och viljan till att bidra till ett positivt och utvecklande klimat. Du har ett professionellt förhållningssätt, med patienten i fokus och kan sätta gränser.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att höra av dig till
Vårdenhetschef Emily Bjerker, 010-24333623, emily.bjerker@rjl.se.
Biträdande vårdenhetschef Hanna Jörnborn Tjäder, 010-2433683, hanna.jornborn.tjader@rjl.se.
Facklig representant för Vårdförbundet Agneta Eckerström, 010-2435670.
  
Sista ansökningsdag är 2018-03-24 men då intervjuer kan komma att ske löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb