Distriktssköterska/Sjuksköterska

Råslätts vårdcentral

Vi söker nu en distriktssköterska
Är du nyfiken på en ny utmaning? Brinner du för att arbeta nära dina patienter? Trivs du att arbeta med utveckling? Sök då tjänsten hos oss! Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planerar starta en klinisk undervisningsmottagning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer 2020 att flytta in i nya fräscha lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till våren 2019. Tjänsten är på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i Cosmic och Tele-Q men det är inget krav.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens. I arbetet kommer viss helg- och kvällstjänstgöring vid Närakuten i Jönköping ingå.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska. Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje, engagemang, dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetchef Christina Uppenberg, 070-2890406, 010-2423752. Facklig förtroendeman för vårdförbundet är Eva Hjelm, tfn 010-2423747, 010- 242 37 00.
Sista ansökningsdag är den 28/3.
Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb