Vårdadministratör

Norrahammars vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som är strukturerad, serviceinriktad och utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Du har en god kunskap i det svenska språket och förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Det är en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat på heltid från och med den 1 april 2019 till och med den 31 januari 2020. 

Vi erbjuder dig

Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas. Du får möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten och du kommer att ha ett nära samarbete även med andra yrkeskategorier på vårdcentralen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering, receptionsarbete och övriga vårdadministrativa uppgifter. Du kommer också att ta jourpass i receptionen på närakuten när vårdcentralen ansvarar för bemanningen av den. Vårdadministratörerna har en viktig funktion inom många områden och vi är måna om att ta tillvara din kompetens.

För att du ska trivas hos oss

Vi arbetar målinriktat och tycker om att nå resultat tillsammans med andra yrkeskategorier samt värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet och serviceinriktad attityd. Vi har ett bra samarbete mellan olika professioner som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Margret Floengård, tfn 010-242 39 25 Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 15 85. Sista ansökningsdag är den 24 mars 2019. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb