Sjuksköterska

Vråens vårdcentral

Välkommen till en välbemannad vårdcentral med fräscha lokaler, härlig stämning och en god arbetsmiljö!


Vi söker
Vi söker en legitimerad sjuksköterska för tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid men sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
-ett varierat och spännande arbete med möjlighet att arbeta förebyggande för en god hälsa hos våra invånare
-möjlighet till egna ansvarsområden baserat på kompetens och intresseområde
-intern och extern kompetensutveckling
Läs mer om vilka förmåner vi erbjuder https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Via vår gemensamma digitala enhet, Bra Liv nära kommer du ha en viktig roll och vara i den absoluta framkanten av utvecklingen. Tillsammans med dina sjuksköterskekollegor tar du emot besöken genom videosamtal och har chatkonversationer över hela länet. Du kommer även att arbeta med vårdcentralens akuta verksamhet, Närakuten där du har både planerade och oplanerade besök, telefonrådgivning och ser till att triagering sker till rätt vårdnivå.

Arbetet är främst på dagtid, men viss kvälls-och helgtjänstgöring på vår jourverksamhet ingår, där du själv kan vara med och påverka vilka pass du önskar. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring och därför kommer din kompetens och ditt engagemang bli en värdefull resurs för oss och för våra patienter.

För att du ska trivas hos oss
Du är legitimerad sjuksköterska och ska gärna ha arbetat något år som färdigutexaminerad. Erfarenhet av primärvård är meriterande. Vi tror att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med en vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är självgående och kan strukturera det egna arbetet med en förståelse för helheten. Du samarbetar bra med andra och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering.
Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kontakta enhetschef Annelie Sonéus tfn 010-2443006. Facklig företrädare för vårdförbundet Eva Georgsson tfn 070-3293980. Sista ansökningsdag är den 7/4.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb