Fysioterapeut/Sjukgymnast

Eksjö

Är du legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som är redo för nästa utmaning? Sök då tjänsten hos oss på Eksjö vårdcentral!

 

Vi erbjuder dig

Då vår kollega går på föräldraledigt i höst finns därför möjligheten att bli en del av vårt härliga gäng! Hos oss kommer du få möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom ramen för uppdraget. I sjukgymnastgruppen diskuteras det aktivt och lösningsfokuserat kring framtidens primärvård och vårt rehabiliteringsuppdrag. Gruppen är mån om ett gott samarbete och hjälps åt med dagens arbete.

Det här får du arbeta med

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för olika rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning, behandling och uppföljning. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och inom ramen för rehabiliteringsarbetet finns möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten och att fördjupa dig inom ett spetsområde om man så önskar. Vi erbjuder dig även regelbundna utbildningar och individuell kompetensutveckling. 
Du ges möjlighet att arbeta coachande med hälsofrämjande insatser och du träffar dina patienter både enskilt och i grupp. Framåt kommer vi fokusera mer på teambaserat arbete mellan de olika professionerna på vårdcentralen. Under hösten 2018 började vi arbeta med sjukgymnast/fysioterapeut som primärinstans på närakuten (jourmottagningen) dagtid, vilket innebär att vi är första instansen för bedömningar av akuta besvär från rörelse- och stödjeapparaten. Är du intresserad av detta, finns även möjlighet att delta i denna satsning.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Har du intresse och/eller erfarenhet av arbete med smärta ser vi det som extra positivt, men det är inget krav. Du erbjuds anställning på heltid men det finns möjlighet att anpassa sysselsättningsgraden utifrån dina önskemål. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker har lätt för att skapa engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera till förändring. Du klarar att organisera ditt arbete självständigt, samtidigt som du kan prioritera om i ditt uppdrag vid behov.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av primärvård är det av intresse för tjänsten. 

Detta värderar vi högt

På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vårt mål är att ge god rehabilitering, god tillgänglighet och trevligt bemötande. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna så berättar vi gärna mer om tjänsten utifrån dina önskemål!  
Enhetschef: Sara Mannerback 010 - 243 59 03. Facklig företrädare för SACO: Sara Persson 010- 243 73 99.
Sista ansökningsdag är den 31 mars.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb