Biomedicinsk analytiker

Klinisk fysiologi i Eksjö

En av våra kollegor ska vara föräldraledig så vi behöver hitta en ersättare. Är du vår blivande kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker med tidigare erfarenhet. Du kommer att ha din placering på Klinisk Fysiologi Eksjö.
Tjänsten ett vikariat är på heltid, dagtid under 1 år med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerade arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet. Du kommer att få arbeta med en tekniskt avancerad utrustning för att utföra klinisk fysiologisk diagnostik.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med metoder som Spirometri, ultraljud, Holterkoppling, Arbetsprov och EEG.

För att du ska trivas hos oss

Du tycker om att arbeta i team där alla tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och mot verksamhetens mål. Även om du arbetar i ett team behöver du kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Klinisk fysiologi utvecklas ständigt och för att du ska trivas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklande miljö där du förväntas att arbeta med förbättringsarbete för att höja kvalitén och förbättra flöden på arbetsplatsen. Det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat arbetssätt och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Att du är flexibel och självgående, vilket betyder att du driver processer framåt och ser möjligheter i en förändring. Medveten om mål och kvalitetsstandard tillsammans med en pedagogisk insikt och alltid ser till patientens bästa.

Detta värderar vi högt

Vi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation.
Därför är vi stolta över att klinisk fysiologis ackreditering bygger på standarden SS-ISO/IEC 17025:2 017, EA-2/15, STAFS 2015:8 och STAFS 2011:33.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa områdeschef, Eva Niklasson, 010- 242 90 69 alt 076-127 31 19. Facklig företrädare för Vårdförbundet, Johan Wedenfelt, 010-242 34 20.

Sista ansökningsdag är den 28 mars. Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb