Projektledare- IT

Analys och design

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och driva komplexa och utmanande projekt och uppdrag inom hälso- och sjukvård och vill vara delaktiga i vårt arbete mot ett gemensamt digitaliserat vårdstöd i världsklass.
Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning och några års erfarenhet som projektledare.
Du ska ha erfarenhet av projektledning av stora, komplexa IT-projekt såväl som mindre förstudier/uppdrag. Vårt arbete utvecklas hela tiden, varav det är viktigt med kunskap i förändringsledning och agila arbetsmetoder.

Tjänsterna är tillsvidaretjänster på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och kreativ miljö med kompetenta kollegor.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt gäng projektledare, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare, IT-arkitekter, systemtekniker och applikationsspecialister.  Du kommer att arbeta med och för våra kunder.
Som projektledare ansvara du för att driva ett eller flera projekt/förstudier/uppdrag i enlighet mot uppsatta mål och planer. Du rapporterar löpande till styrgrupp eller uppdragsgivare.

För att du ska trivas hos oss

Det är av stor vikt att du har mycket god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som får med dig andra på ett positivt och konstruktivt sätt och skapar förutsättningar för erfarenhetsutbyte, motivation och arbetsglädje. Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad samt drivande. Du trivs i en i miljö med ändrade omständigheter och gillar utmaningar.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 1 april. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta enhetschef för analys och design Anna Leo telnr. 073-6878035. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin telnr. 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot telnr. 010-242 65  54.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projektledare- IT Tillbaka till lediga jobb