Kliniksjuksköterska/sjuksköterska

Psykiatriska kliniken Värnamo

Vill du ta ytterligare steg i din roll som sjuksköterska? Visst låter jobbet som kliniksjuksköterska inom psykiatrin i Värnamo utmanande?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som med driv och engagemang vill medverka att utveckla den här tjänsten inom specialistpsykiatrin. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet från psykiatri eller kanske till och med är specialistutbildad.  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Då resor i tjänsten förekommer är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en chans till något nytt! Kliniksjuksköterska är en ny inriktning som vi tror mycket på. Även du som är erfaren sjuksköterska erbjuds en gedigen introduktion för att du ska komma in i din nya roll på bästa möjliga sätt. Din nya befattning inleds med tre månaders placering vid psykiatriska vårdavdelningen, jourmottagningen samt psykiatriska vårdjouren (mobila team) vid kliniken i Värnamo.  Det innebär att du medverkar i vårt mål att minska heldygsnvård framför ökad öppenvård.
Du erbjuds handledning och förväntas delta i adekvat kompetensutveckling.

Läs gärna med om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som kliniksjuksköterska har du din basplacering på vårdavdelningen alternativt jourmottagningen (mottagning 1). Utifrån din basplacering är du tillgänglig för arbete vid de tre enheterna du gjorde dina första placeringar vid. Detta sätter självklart ganska stora krav på din förmåga att arbeta flexibelt och samtidigt kunna se helheten inom specialistpsykiatrin.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i rollen som kliniksjuksköterska bör din samarbetsförmåga vara på topp. Arbetet kan ibland ske självständigt men samarbetet med de olika klinikerna och dina kollegor är A och O. De människor vi varje dag möter har alla olika erfarenheter och befinner sig i olika skeden av livet, därför är det ytterst viktigt med ett empatiskt förhållningssätt och ett gott bemötande. 
Vid psykiatriska kliniken eftersträvar vi jämlika arbetsgrupper med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I psykiatriska klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål: ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård.”

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef David Rydin, 010-244 97 42.
Vårdenhetschef Britt-Marie Johansson, 010-244 97 70


Sista ansökningsdag är 2019-03-31. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kliniksjuksköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb