Distriktssköterska/Sjuksköterska med diabetesutbildning 7,5p

Rosenlunds vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med 7,5 högskolepoängs utbildning inom diabetes och diabetesvård, alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet av att arbeta med diabetespatienter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom primärvården. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Cosmic och Tele-Q men det är inget krav.

Vi erbjuder dig


Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen. Uppgifterna växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning. Viss helg- och kvällstjänstgöring vid Närakuten Ryhov i Jönköping ingår i uppdraget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i rollen som distriktssköterska/ sjuksköterska/ diabetessjuksköterska bör du tycka om att arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt.
Vi värdesätter egenskaper som god kommunikationsförmåga, engagemang och positiv attityd. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötande med patienter i fokus och en positiv attityd till ditt arbete medverkar till en god stämning i gruppen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna-Karin Nilsson, tfn 010-242 44 06. Facklig förtroendeman för vårdförbundet är Lilian Linder 010-242 44 11 Sista ansökningsdag är den 31 mars. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska med diabetesutbildning 7,5p Tillbaka till lediga jobb