Sjuksköterska, natt till Sveriges bästa mellanstora sjukhus!

Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av självständigt sjuksköterskearbete. Tjänsten är tillsvidare på 68,63%, med tillträde 1 maj 2019 eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid!

Som sjuksköterska hos oss på natten är du ledig var tredje vecka, vilket ger dig fritid till annat!
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Kirurgavdelningen är en arbetsplats där du får möjligheten att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Som sjuksköterska får du planera, leda och organisera både det specifika och basala omvårdnadsarbetet i nära arbete med patienter och andra professioner. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och kunna anpassa dig efter förutsättningarna som finns. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Carina Martinsson, 010-244 72 44. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, 010-244 79 38. Sista ansökningsdag är den 2 april 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt till Sveriges bästa mellanstora sjukhus! Tillbaka till lediga jobb