Undersköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av vårdarbete inom slutenvård eller intensivvård.
Hos oss får du en anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse och vi jobbar enligt poängmodellen.

Vi erbjuder dig

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet. Här vårdas patienter från de flesta specialiteter, vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Intensivvårdsavdelningen är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som behöver noggrann övervakning och behandling dygnet runt. Som undersköterska ingår du i ett team i arbetet runt patienten, bestående av läkare, sjuksköterska samt undersköterska.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du lugn och trygg och trivs med en varierande arbetsdag där du har förmågan att snabbt ställa om vid olika situationer. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Kommunicera är din styrka och du är lyhörd för din omgivning. Det är ett plus om du är intresserad av medicinteknisk utrustning. Det är viktigt att du kan prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetschef Eva-Maj Bengtsson, 010-244 74 46. Facklig företrädare för Kommunal är Ros-Marie Axelsson, 010-244 74 45. Sista ansökningsdag är den 7 april 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb