Arbetsterapeut

Nässjö vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som vill ha ett varierande arbete! Tjänsten är tillsvidare om heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som består av olika uppdrag men med arbetsterapi som bas. Vi arbetar nära varandra i alla yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge våra patienter bästa möjliga vård.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut såsom handrehabilitering och mottagningsarbete, arbetar du även med vårdsamordning och stresshantering, demensutredningar och artrosskola. Behandlingar sker både i form av enskilda patientmöten och i form av gruppmöten.

Vårdsamordning innebär ett ansvar för att vårdplanera för patienter som ska skrivas in till och/eller ut från sjukhusvistelse. Syftet med vårdplaneringen är att patient och
närstående ska känna trygghet i processen och att tidigt påbörja samarbete och planering för att skapa en trygg och säker hemgång utan onödiga dröjsmål.

Processen för samordnad vårdplanering gäller för personer i alla åldrar, som efter utskrivning från den slutna vården har behov av insatser från kommun och vårdcentral.

I arbetet med stresshantering jobbar du enligt ReDO-metoden, och stöttar på så sätt patienter att få en varaktig balans mellan arbete, fritid och återhämtning.    

För att du ska trivas hos oss

Arbetsuppgifterna kräver att du tar egna initiativ och kan planera och genomföra arbetet självständigt. Samtidigt behöver du samarbeta väl med dina kollegor, och ha ett gott bemötande gentemot alla du möter i din roll.

Du behöver också vara flexibel för att lätt kunna anpassa dig till ändrade omständigheter.

Behandlingar sker både i form av enskilda patientmöten och i form av gruppmöten.

Detta värderar vi högt

Vi värderar ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter!

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Har du erfarenhet av primärvård så är det något vi värderar som meriterande för tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Göran Runesson, 010-242 30 25 eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010-242 44 64. Sista ansökningsdag är den 27 mars. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb