GIS-ingenjör

Regional utveckling

Detta värderar vi högt

Regional utveckling är en del av Region Jönköpings län som ansvarar för att leda och samordna arbetet med länets utveckling och tillväxt inom områden som: demografisk utveckling, globalisering, klimat, miljö och energi, social sammanhållning, hållbar utveckling, samhällsplanering och tillgänglighet, kompetensförsörjning, attraktivitet och livsmiljöer, innovation och företagande och internationellt samarbete. För att ytterligare vässa arbetet med att nå länets högt ställda mål rekryterar vi nu analytiker som i samverkan med kollegor och länets aktörer ska säkerställa en långsiktigt hög måluppfyllnad utifrån länets förutsättningar.

Vi söker

Vi söker dig som är en driven GIS-ingenjör som vill vara med och bidra till Jönköpings läns långsiktiga utveckling genom att bidra med analyser, strukturbilder och lägesrapporter. Du arbetar processorienterat och systematiskt i samverkan med kollegor och externa aktörer med analys-, utvecklings- och kvalitetsfrågor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där uppdraget är att bidra till länets långsiktiga utveckling genom drivna analyser som visar på länets förutsättningar, utveckling och utmaningar och som syftar till att stödja den långsiktiga utvecklingen och tillväxten i länet utifrån den regionala utvecklingsstrategin. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att initiera, stödja, driva och ansvara för olika delar av arbetet med analys och strukturbilder. Tillsammans med kollegor arbetar du också med att leda och driva en hållbar utveckling för Jönköpings län genom att analysera behov och potential, att påverka och utveckla strukturer och förutsättningar i länet utifrån identifierade behov och den regionala utvecklingsstrategin.

För att trivas hos oss

För att trivas hos oss föredrar du att utgå från helheten, du är strategisk, har en hög kapacitet och förmåga att se samband i komplexa strukturer. Du har förmågan att utifrån en helhetssyn aktivt verka utifrån regionens värdegrund, verksamhetsidé och de strategier som bidrar till ett arbetssätt som gynnar verksamhetens resultat och kvalitet. Du är driven, har förmåga att arbeta både självständigt och samarbetsorienterat, med integritet och ödmjukhet inför andras förutsättningar och behov. Du är flexibel och har lätt för att ställa om utifrån nya förutsättningar. Alla människors lika värde och en jämställd regional tillväxt är självklara utgångspunkter för dig. Du bidrar genom din personlighet till trivsel för alla på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta regional utvecklingsdirektör Kristina Athlei, tfn 070-082 28 89.
Du kan läsa mer om Regional utvecklings arbete på https://utveckling.rjl.se/ samt om tjänsten på www.rjl.se/jobb-och-karriar
Sista ansökningsdag är den 4 april. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som GIS-ingenjör Tillbaka till lediga jobb