Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens

Råslätts vårdcentral

Vi söker

Vi söker nu en sjuksköterska/distriktssköterska med diabeteskompetens! Är du nyfiken på en ny utmaning? Brinner du för att arbeta nära dina patienter? Trivs du att arbeta med utveckling? Sök då tjänsten hos oss! Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsmottagning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya fräscha lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till 2019. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i Cosmic och Tele-Q men är inget krav.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete där man arbetar som diabetessköterska och har egen mottagning för diabetespatienter. Förutom egen mottagning arbetar man med telefonrådgivning, mottagning av akuta och planerade patienter samt Närakuten . Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att arbeta med diabetespatienter. Har du inte diabetesutbildning finns möjlighet till kompetensutveckling i området inom ramen för tjänsten. I arbetet kan viss helg- och kvällstjänstgöring vid Närakuten i Jönköping ingå.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi söker sig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning som distriktssköterska eller inom diabetes. Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010-242 37 52 Facklig förtroendeman för vårdförbundet är Eva Hjelm, tfn 010-242 37 47. Sista ansökningsdag är 7/4.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens Tillbaka till lediga jobb