vårdadministratör

Röntgen Höglandssjukhuset i Eksjö

Vill du gå till arbetet och mötas av en trevlig arbetsgrupp och känna dig betydelsefull? I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier tillsammans för att nå ett så bra resultat som möjligt.
Vi på Röntgen Eksjö söker nu en vårdadministratör.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare. Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift samt goda IT kunskaper. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet som vårdadministratör.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och vi erbjuder både interna och externa utbildningar.
Vi välkomnar dig till ett team bestående av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor samt vårdadministratörer i blandade åldrar.

 Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna på röntgen innefattar bemanning av receptionen, registrera inkommande remisser samt boka och kalla patienter. Du har telefonkontakt med patienter och remittenter, skriver röntgensvar, hanterar röntgenbilder samt samverkar med klinikens alla professioner.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i team där alla tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och mot verksamhetens mål. Även om du arbetar i ett team behöver du kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Du ska jobba för god kvalité och ha goda förmågor i att kunna planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Då behovet av arbetsinsatser kan variera är det viktigt att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad mot patienter, kollegor och samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Maire Puolakka 010-2435223 eller områdeschef Kenneth Junge 010-2435723.
Facklig representant för Vision är Lillemor Örneling 010-2421584.
Välkommen med din ansökan senast den 23 april.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb