Undersköterska

Medicinsk vårdenhet C, medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker

Vi på medicinsk vårdenhet C söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta i vårt härliga team. Vi söker dig som brinner för ditt arbete och är intresserad av lungmedicin och endokrinologi. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad mellan 90-100 % med tillträde enligt överenskommelse.  

Vi erbjuder dig

Som undersköterska hos oss erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling där vi ser allas delaktighet som viktig. För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Det finns stora omvårdnadsbehov på enheten och som undersköterska från du arbeta med omvårdnad, provtagning, dokumentation och mobilisering. Vi är beroende av varandra och arbetar därför i team där du och som undersköterska är du delaktig i vården och medverkar i rondarbetet. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du utbildad undersköterska och motiveras av ett utmanande arbete. Du är flexibel, kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har ett intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper, och du har ett starkt engagemang och en positiv inställning. För oss är det viktigt att ständigt förbättras och vi värderar därför kreativet, nya idéer och utvecklingsförslag högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare är för Kommunal Linda Nero, 010 - 242 20 90.

Sista ansökningsdag är den 8 april 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb