Sommarjobb som telefonist

Kontaktcenter

Vill du arbeta med service i ett gott arbetsklimat och fina lokaler? Vill du bredda din erfarenhet inom serviceinriktat arbete? Ta chansen och bli en del av Kontaktcenter inom Region Jönköpings län.

Vi söker

Till Kontaktcenter i Nässjö söker vi 3-4 kommunikativa sommarvikarier! Tjänsterna har varierande tjänstgörinsgrad mellan 60-80 % med möjlighet till fler tider. Tillträde önskas inom kort för att påbörja introduktion och vikariaten sträcker sig till den 11 augusti. Arbetet bedrivs på vardag som helgdag, dagtid som kvällstid. Du som söker har gymnasieutbildning. Om du har erfarenhet från liknande serviceyrken ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder härliga och fräscha lokaler med trivsam arbetsmiljö. Du arbetar med ett sammansvetsat team och får möjlighet att utveckla din serviceförmåga genom att vägleda och hjälpa länets invånare.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter är att svara i telefon och lotsa den uppringande till rätt person eller enhet, samt besvara enklare frågor. I tjänsten ligger också en del administrativa arbetsuppgifter. Som telefonist är du en viktig länk i kommunikationen mellan och till länets olika sjukhus och verksamheter.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är en flexibel och serviceinriktad person som har ett gott bemötande. Du ska kunna arbeta både i grupp och självständigt. Du kommunicerar på ett tydligt och förståeligt sätt. Vi förutsätter att du har datorvana och att du kan föra en dialog på engelska.
Vi ser gärna att du bor i eller alldeles omkring Nässjö, eller har körkort och tillgång till bil då kommunikationerna från övriga länet inte fungerar fullt ut alla dagar i veckan.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Viorica Gosta på tfn 010 - 243 01 51. Fackligt ombud för Vision är Marita Irani, tfn 010-243 01 77.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag och vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är 7 april. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla typer av rekryterings- eller annonseringserbjudanden.

Sök jobbet som Sommarjobb som telefonist Tillbaka till lediga jobb