Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum i Värnamo med inriktning barn- och ungdomspsykiatri

Välkommen att bli en del av vår engagerade och kompetenta arbetsgrupp.

Rehabiliteringscentrum är en multiprofessionell verksamhet för rehabilitering i specialistsjukvården inom Värnamo sjukhus verksamhet. Vi är en regiongemensam rehabiliteringsorganisation som ökar möjligheterna att ge våra patienter en jämlik rehabilitering.

Vi söker

Vi söker dig som är arbetsterapeut och vill vara med i teamet kring våra unga patienter vid barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Värnamo sjukhus. Du har gärna erfarenhet av att arbeta med psykiatri och habilitering och/eller erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta med barn- och ungdomspsykiatriska kliniken och tillhöra rehabiliteringscentrum i Värnamo, där du har kollegor inom psykiatrisk specialistvård. Du ingår i det barnpsykiatriska teamet vid barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen och även i ett nätverk för arbetsterapeuter inom barn och ungdomspsykiatrin i regionen. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I arbetsuppgifterna ingår bedömning, rehabilitering, planering, hembesök och hjälpmedelsförskrivning. På barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen arbetar du med funktionsbedömningar, habiliterande insatser genom konkret stöd med t.ex. sömnhygien, daglig struktur och vardagsfunktioner. Du samarbetar kring utredning och habiliteringsfrågor både i teamet och i samverkan med aktörer i barnens nätverk. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, som görs för att förbättra rehabilitering och habilitering, och är en del av vår vardag. Arbetet innehåller kontakter med patienter, föräldrar och närstående men också samarbete med övrig vårdpersonal både inom sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett tvärvetenskapligt förhållningssätt och jobbar med tvärprofessionell samverkan. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi vill att du har ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har med fördel erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Rehabiliteringscentrums målsättning är en tvärprofessionell, länsövergripande rehabiliteringsorganisation som ska stödja utvecklingen för patientprocessen, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Utvecklingen ska ske utifrån patientens och verksamhetens behov. Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på ett delaktigt medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-244 78 35. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2018-11-30. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb