Rekryteringsspecialist

Kompetensförsörjningsenheten

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den nya kompetensförsörjningsenheten som startade hösten 2018. Du har erfarenhet av rekrytering och search, examen inom HR, kommunikation eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.  
Tjänsten är en visstidsanställning till och med 31 maj 2020, med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig

Som rekryteringsspecialist hos oss får du arbeta med ett av våra viktigaste och roligaste uppdrag - att hitta nya medarbetare till våra tre akutsjukhus i Eksjö, Jönköping och Värnamo. Du får vara med och utveckla vår nya enhet och vi erbjuder dig en kreativ miljö med högt i tak där vi fokuserar på att tillsammans nå uppsatta mål och ha roligt varje dag på jobbet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder

Det här får du arbeta med

Kompetensförsörjningsenheten består av ett team på tio personer som är specialiserade på kompetensförsörjning, rekrytering, varumärkesbyggnad och search. Som rekryteringsspecialist kommer du även jobba tätt ihop med HR-partners och verksamhetsrepresentanter i den specialiserade hälso- och sjukvården på våra sjukhus.

I ditt arbete kommer bland annat följande arbetsuppgifter ingå:

  • Utveckla, planera och genomföra olika projekt inom områdena attrahera och rekrytera, som målgruppsundersökningar, mässor och studiebesök.
  • Söka efter kandidater i olika kanaler – och utforska nya vägar för att hitta rätt kompetens.
  • Stötta och coacha chefer genom rekryteringsprocessen.
  • Genomföra behovsanalyser och kravprofiler, skriva annonser samt genomföra tester och intervjuer. 
  • Utbilda chefer i kompetensbaserad rekrytering.

För att du ska trivas hos oss

Viktigast av allt är att du tycker om att bygga relationer och att det ger dig energi. Vill du även vara med och nå uppsatta mål, bidra till service i världsklass och utvecklas tillsammans i ett härligt team är vi det rätta teamet för dig. Din förmåga att kommunicera är mycket god och för dig är det lika enkelt att coacha en chef inför djupintervjuer som att skriva jobbannonser och entusiasmera mässbesökare. Vi tror att du har ett stort driv och engagemang och kan hantera flera olika arbetsuppgifter och kunder samtidigt. Du är en social människokännare som alltid göra det bästa för kunden.

Du kommer arbeta på våra tre sjukhus i Eksjö, Jönköping och Värnamo, därför kan placeringsorten diskuteras. B-körkort är ett krav eftersom det ingår resor mellan sjukhusen.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef för kompetensförsörjningsenheten Elin Carlholt, 070-359 84 15. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, 010-242 44 64 och för Vision, Carina Einarsson Jonsson, 010-242 65 88.

Sista ansökningsdag är den 31 mars. Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer ske 11 april, 15 april och 17 april.

Sök jobbet som Rekryteringsspecialist Tillbaka till lediga jobb