Övertandläkare inom oral protetik

Avdelningen för endodonti, oral protetik och parodontologi

Avdelningen för protetik tillhör Odontologiska Institutionen som är en ledande nationell resurs för specialisttandvård, forskning och utbildning där helhetssyn och utveckling är viktiga värdeord. Vid kliniken bedrivs specialisttandvård på remitterade patienter. Vi initierar och driver forskning och utvecklingsarbete med tonvikt på oral hälsa samt epidemiologiska och kliniska frågeställningar. Vi strävar efter att vara den goda, miljöanpassade, jämställda arbetsplatsen som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och kompetensutveckling. Vi bedriver ST-utbildning och har två nationella platser och i dagsläget två uppdragsutbildningar.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i oral protetik och som har intresse för kliniskt arbete, handledning samt utveckling av den protetiska specialiten. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och vilja att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som övertandläkare inom Odontologiska Institutionen erbjuds du individuell kompetensutveckling och en lärandekultur med multidisciplinärt samarbete. Du får en varierad vardag med kliniskt arbete, handledning av ST- och allmäntandläkare samt möjlighet till forskning. Du bidrar vid kursgivning och i ST-utbildningens seminarieprogram.

Det här får du arbeta med

Diagnostisera, terapiplanera och behandla remitterade patienter med protetiskt behandlingsbehov på grund av medfödda missbildningar eller förvärvade vävnadsförluster i tänder, käkar och munhåla. Hos oss finns ett stort remissinflöde avseende omfattande protetiska behandlingar som ofta kräver samarbete med andra specialister. Vi arbetar utåtriktat med hög ambition om god service till våra kollegor i allmäntandvården. Detta sker genom telefontider, öppet hus och klinikbesök.

För att du ska trivas hos oss

Som övertandläkare är du trygg i dig själv och har god självkännedom. Du ser saker i sitt rätta perspektiv och har förmåga att anpassa dig till situation och person. Du driver dina processer på ett strukturerat och självständigt sätt med stor medvetenhet om kvalitetsstandard.
Du ser till patienten och klinikens bästa och tar initiativ för förbättringar och utveckling av både dig själv och andra. I din handledarroll är du en god förebild som lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Detta värderar vi högt

Vi värnar för ett gott multidisciplinärt omhändertagande för våra patienter. Vi är stolta över en högkvalitativ ST-utbildning med en bra lärandemiljö, både kliniskt och teoretisk. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta utbildnings- och ämnesansvarig på avdelningen för oral protetik Catharina Göthberg, catharina.gothberg@rjl.se eller klinikchef Ola Norderyd ola.norderyd@rjl.se.

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Meritförteckning gör du på en särskild blankett, blanketten samt grunder för meritvärdering finns att hämta på vår webbsida http://plus.rjl.se/infopage.jsf?nodeId=25809&childId=1486 Där finns även att se vad som är meriterande vid ansökan. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Övertandläkare inom oral protetik Tillbaka till lediga jobb