Verksamhetschef

Akutkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker dig som vill anta utmaningen att arbeta med akutprocessen och som vill leda en stabil och välfungerande klinik med en sammansvetsad grupp som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. 

Vi söker

Vi ser att du har hälso- och sjukvårdsbakgrund, gärna med erfarenhet av akutsjukvård. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och du fokuserar på resultatet. Du är en trygg ledare som skapar engagemang och delaktighet i din personalgrupp. För att bli aktuell för en anställning vill vi att du har flera års erfarenhet av att leda en organisation där du har haft budget- och personalansvar samt erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation. Eftersom resor förekommer i tjänsten krävs det att du har körkort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i din grundprofession. Uppdraget som verksamhetschef är ett förordnande på fyra år med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Det pågår nu ett förbättringsarbete avseende akutvårdsprocessen och en del i detta är att skapa en akutvårdsavdelning på Höglandssjukhuset, akutvårdsavdelningen kommer att tillhöra akutkliniken vilket innebär att du som verksamhetschef kommer att ha ett stort ansvar för utvecklingen. Många medarbetare och chefer är engagerade i förbättringsarbeten och detta präglar vårt arbete varje dag. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Som verksamhetschef för akutkliniken på Höglandssjukhuset kommer du att ha det övergripande ansvaret för medarbetare, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt grundläggande uppdrag är att leda och utveckla framtidens akutklinik i Eksjö. Du gör detta tillsammans med klinikens ledningsgrupp.

Du har ett nära samarbete med sjukhusets kliniker och de två andra sjukhusen i länet. Som verksamhetschef leder du verksamheten i förändring och mot uppsatta mål samt arbetar för att utveckla akutverksamheten i hela länet. Du arbetar på uppdrag av sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård. 

Vill du anta utmaningen att leda akutkliniken i Eksjö och vill veta mera? 
Kontakta i så fall sjukvårdsdirektör Agneta Ståhl, 0730-28 40 69 alternativt agneta.stahl@rjl.se eller HR-chef Åsa Johannesson, 0703-13 58 55 alternativt asa.johannesson@rjl.se.

Facklig företrädare för Kommunal är Cecilia Andersson, cecilia.a.andersson@rjl.se och Inger Tranell Granqvist, 010 - 243 52 18, för Vårdförbundet Linnéa Nilsson, linnea.a.nilsson@rjl.se och för Läkarförbundet Sophie Larsson, 010 - 243 46 90.

Sista ansökningsdag är den 23 juni 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så sök redan idag.  

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb