Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska

SSIH, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vill du vara delaktig i att utveckla och arbeta med specialiserad palliativ vård i Region Jönköpings län? Nu har du chansen att bli vår nya kollega!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med en specialistutbildning palliativ vård. Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig till och med augusti 2020 med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du arbetar dagtid måndag till och med fredag. Det finns möjlighet till förlängning av vikariatet.

SSIH är en länsövergripande enhet för specialiserad sjukvård i hemmet, där vi nu rekryterar till Eksjö. Vi arbetar med konsultation, utbildning, patientmöte som sker i samverkan med sluten vård, primärvård och kommunerna. Teamet består av läkare och sjuksköterskor som samarbetar med ett flertal yrkesprofessioner. Om du vill veta mer tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att vara att forma framtidens SSIH i Jönköpings län och att arbeta med den specialiserade sjukvården i hemmet med inriktning palliativ vård. Vi arbetar med mobil verksamhet gentemot kommun, primärvård och slutenvård. I arbetet ingår utbildning för samverkanspartners i specialiserad palliativ vård. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med handläggning, rådgivning, utbildning och vård av patienter med specialiserat palliativt behov tillsammans med deras anhöriga utifrån remiss och hembesök. Det är ett arbete med patienten i fokus där samverkan är nyckeln för att det ska fungera tillsammans med slutenvård, primärvård och kommun.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att arbeta i team och är trygg i din roll som sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar och ha ett stort intresse för den palliativa vården. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Körkort är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektiv varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Sofia Lund, områdeschef SSIH, 010-242 25 61 eller på sofia.lund@rjl.se. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 036-32 15 98. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Sista ansökningsdag är den 30 juni 2019. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb