Områdeschef

Smärtenheten, Operations- och intensivvården, Region Jönköpings län

Nu finns möjligheten för dig att vara med och starta något helt nytt! Vi ska skapa en regional smärtverksamhet i Region Jönköpings län. Som chef för den nya enheten får du vara med och göra skillnad!

Vi söker

Vi söker dig som med driv och engagemang tillsammans med kompetenta medarbare vill vara med och skapa nybildningen av en regional smärtverksamhet med klinisk verksamhet i Värnamo, Eksjö och Jönköping. Du bör ha medicinsk kompetens och gärna med kunskap inom smärtvården. Vi värderar högt att du har arbetat som chef eller ledare tidigare.

Vi erbjuder dig

Vår vision siktar högt och vi strävar efter att vara en klinik i värdsklass. Vi har medarbetare med hög kompetens och vilja av att vara med och utveckla. Du ska vara med och bidra till utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap.

Tjänsten som områdeschef är en tillsvidaretjänst på heltid med chefsförordnande och tillträde blir enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

I denna nya tjänst som områdeschef på Smärtenheten ska du vara med och driva nybildningen av en regional smärtverksamhet i Värnamo, Eksjö och Jönköping. I ditt arbete är du flexibel för att kunna vara fysiskt närvarande på alla tre mottagningar. Den regionalgemensamma smärtenheten är knuten till operations- och intensivvårdskliniken i Värnamo. Det blir en gemensam enhet med mottagning på alla tre orterna.

Som områdeschef på Smärtenheten är du direkt underställd verksamhetschefen i Värnamo och du ingår i klinikens ledningsgrupp. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi tillsammans med verksamhetschefen.

För att du ska trivas hos oss

Vi lägger stor vikt vid ett tydligt och engagerat chef och ledarskap. Vi vill att du har drivkraft och vilja av att utveckla och få andra att utvecklas tillsammans med dig! Det är viktigt för oss att du är trygg och stabil både som person och i ditt ledarskap. Du behöver kunna arbeta självständigt och jobbet kräver tydlighet och struktur. Du har förmåga att se till helheten och ha ett kreativt och relationsskapande sinne.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Magnus Trofast, 010-244 73 93. Fackliga representanter når du via växelnummer; Kommunal 010-442 70 00, Vision Adisa Sibonjic 010-244 60 83, Vårdförbundet Angelika Hansen 010-244 79 38 eller Läkarförbundet Gustaf Starlander 010-242 15 77.

Sista ansökningsdag är den 29 september 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Områdeschef Tillbaka till lediga jobb