Fysioterapeut/sjukgymnast pooltjänst

Söders område med basplacering på en vårdcentral

Vi söker nu en flexibel fysioterapeut/sjukgymnast som vill arbeta i en stimulerande pooltjänst!


Vi söker
Dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidareanställning, heltid. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav. Du är flexibel, serviceinriktad och relationsskapande och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Utbildning i OMI, McKenzie, OMT, akupunktur, medicinsk träningsterapi samt BK är meriterande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner samt att du på ett självständigt sätt kan strukturera, planera och ta ansvar för ditt arbete.

Vi erbjuder dig
Ett arbete i pooltjänst på vårdcentralerna i Söders område, med en basplacering på en av våra vårdcentraler. För uppdraget som pool utgår extra ersättning utöver grundanställningen.
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet för att känna trygghet
- Individuell kompetensutveckling
- Bra och härliga och kompetenta personalgrupper där du får handledning
- Omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik
-Arbetet sker både självständigt och tvärprofessionellt.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga sjukgymnaster. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!
Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv http://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/


Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef i Gislaved Elisabeth Hullfors tfn 010 – 244 20 94 alt. elisabeth.hullfors@rjl.se  eller Alexandra Åberg  enhetschef tfn 076-142 64 62 alexandra.aberg@rjl.se
Facklig företrädare för SACO är Irene Herrstedt Tengberg 010-242 44 64.  
Sista ansökningsdag är den 16 juni 2019 och vi gör urval löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!  
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast pooltjänst Tillbaka till lediga jobb