Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum Värnamo sjukhus

Är du arbetsterapeut och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är Rehabiliteringscentrum platsen för dig. Välkommen att bli en del av vår kompetenta och positiva arbetsgrupp.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse för att jobba med rehabilitering inom specialistsjukvård mot sjukhusets medicin-och geriatrikklinik. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde 15 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och bra arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder god introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du ingår i resurserna vid Rehabiliteringscentrum och arbetar med medicin- och geriatrikkliniken. I arbetet ingår bedömning och behandling/rehabilitering. Arbetet innebär kontakter med patienter, ibland även närstående, men också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklingsarbete är också en del av vardagens arbete. ADL-bedömning/träning och hjälpmedelsförskrivning är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du har huvudansvar för en avdelning men man hjälps också åt och täcker för varandra vid behov.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är lugn, strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Rehabiliteringscentrums målsättning är en tvärprofessionell, länsövergripande rehabiliteringsorganisation ska stödja utvecklingen för patientprocessen, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Utvecklingen ska ske utifrån patientens och verksamhetens behov. Patient och närstående ska känna sig trygga i att alla de rehab-professioner hen möter har en samlad kunskap om både fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov, utifrån det sammanhang som patienten befinner sig i.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Annika Löfstedt tfn 010-244 78 49. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72.

Sista ansökningsdag 2019-07-01. Ansökningarna handläggs löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb