Biomedicinsk analytiker

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi är nu inne i en spännande fas på kliniken och behöver därmed rekrytera vår första biomedicinska analytiker till vår verksamhet. Känner du dig manad? Välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och vill arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Erfarenhet inom området är önskvärt.

Vi erbjuder dig

  • Som medarbetare på medicin- och geriatrikkliniken erbjuds du stora möjligheter till kompetensutveckling och fördjupning
  • Ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och väl fungerande samarbete mellan professionerna
  • Tillsammans arbetar vi för god arbetsmiljö i nya, toppmoderna lokaler
  • Friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym
  • Stor frihet att själv planera ditt arbete
  • Fri öppen sjukvård
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du kommer främst att arbeta med diagnostik inom det kardiologiska fältet. Detta innebär i huvudsak genomförande av ekokardiografiska undersökningar samt arbetsprov. I det dagliga arbetet har du alltid stöd av en tjänstgörande kardiolog i Eksjö samt kollegor på den regionsövergripande kliniken för klinisk fysiologi. Vid behov kan din kompetensutveckling tillgodoses i nära samverkan med avdelningen för Klinisk fysiologi på länssjukhuset Ryhov, Jönköping.

Som anställd hos oss på Medicin- och geriatrikkliniken kommer du att delta kontinuerligt i klinikens utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss så tar du ansvar för din uppgift och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har lätt för att bibehålla motivationen i arbetet och även lätt för att samarbeta med olika individer. Du är tydlig i din kommunikation samt noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.  

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef för Medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö Pierre Cherfan, 010-243 46 50, bitr. verksamhetschef Camilla Strid, 010–243 46 52 eller specialistläkare Anne-Marie Suutari, 010-243 46 67.
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Esterhag, 010-2434510.

Sista ansökningsdag är den 25 juni 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så sök redan idag. 

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb