Gymnasielärare Skogsbruk

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Är du en lösningsfokuserad, relationsbyggande och positiv person som tycker om att arbeta med ungdomar utifrån deras individuella förutsättningar? Då kan du vara den vi söker till vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för eleverna på naturbruksprogrammet vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum!

Det här får du arbeta med

Som lärare hos oss kommer du att arbeta tillsammans med elever och personal vid gymnasieskolans naturbruksprogram. Vi är intresserade av dig som är lärare i skogliga ämnen och med erfarenhet av branschen. Tjänsten är en visstidsanställning för höstterminen 2019 och med en omfattning på ca.70%. Det kan finnas möjligheter till förlängning och utökning av tjänst beroende på din kompetens.

Utbildningskrav/tidigare erfarenhet

Du som söker lärartjänsten ska vara behörig med lärarlegitimation. Du är trygg i din kompetens och trivs i rollen att jobba med ungdomar och förmedla kunskap. Du har en egen drivkraft och ett strukturerat arbetssätt, gillar utmaningar och att arbeta med utvecklingsarbete. Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B- körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616, 070-64 33 666.
Fackliga representanter: Lärarnas riksförbund, Ann Blixt, 010-24 42 638.

Sista ansökningsdag är 16 juni 2019. Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker fortlöpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Gymnasielärare Skogsbruk Tillbaka till lediga jobb