Sjuksköterska/Distriktssköterska

Väster vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla Väster vårdcentral, då är Du välkommen att söka dig till oss!


Vi söker
Legitimerad sjuksköterska/disktriktssköterska för tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av telefonrådgivning i Tele Q, mottagningsarbete och tidigare primärvårdserfarenhet, men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling
- En bra, härlig och kompetent personalgrupp
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom; mottagningsarbete på läkarmottagningen, telefonrådgivning i Tele Q, planerad och akut sjuksköterskemottagning såsom injektionsgivning, omläggning, preventivt arbete och vaccinationer. Finns särskilt intresse för demens/äldremottagning och vårdsamordning är det positivt. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Vårdenhetschef Katarina Göthberg tfn 073-081 87 93. Facklig företrädare för Vårdförbundet Inger Gustavsson, tfn 010-244 89 11. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2019. Intervjuer kommer tidigast att ske v.30.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb