Sjuksköterska/ Distriktssköterska vikariat

Bankeryds Vårdcentral

Vi söker

Då en av våra sjuksköterskor ska vidareutbilda sig till distriktssköterska så söker vi nu en distriktssköterska/sjuksköterska för ett vikariat på drygt ett år, ca 80% tjänstgöringsgrad. Du får gärna ha erfarenhet inom yrket och från primärvård. Vikariatet löper från september 2019 till november 2020.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få jobba med SIM mottagning (sjuksköterskebaserad infektionsmottagning) och Närakut på vårdcentralen. Telefonrådgivningen är en av huvuduppgifterna som sjuksköterska hos oss, där har du rådgivningsstödet 1177 som ett hjälpmedel. Om du har erfarenhet av demensutredningar och/ eller hälsosamtal så är det meriterande.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vår arbetsplats präglas av teamarbete så du bör ha god samarbetsförmåga, vara engagerad och förstå vikten av ett gott bemötande både mot våra kunder och mot dina kollegor. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa vårdenhetschef Majja Hörnmark 010-2423814/20, Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lena Björnell 010-2423814. Sista ansökningsdag är den 24 juni. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/ Distriktssköterska vikariat Tillbaka till lediga jobb