Specialistläkare, barn- och ungdomsmedicin

Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du arbeta på ett av Sveriges sjukhus i toppklass?
Är du specialistläkare inom barnmedicin och vill bli en del av ett team som ligger i framkant?
I så fall, varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker

Till barn- och ungdomsmedicinska kliniken på Länssjukhuset Ryhov söker vi dig som är specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin, gärna med subspecialisering inom barnonkologi och hematologi.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling med återkommande internutbildning. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta som specialistläkare på våra vårdenheter, mottagning samt på barnakuten. Jourtjänstgöring som sjukhusbunden primärjour ingår. Beroende på din kompetens och erfarenhet kan du snabbt komma att ingå i klinikens allmänbakjour.

Du arbetar i processorienterande utvecklingsarbeten i nära samarbete med andra professioner, vilket ger dig en bred kompetens och goda möjligheter till utveckling.
Hos oss arbetar idag  20 specialistläkare och 12 ST-läkare tillsammans med klinikens totalt cirka 180 medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Du är specilaistläkare inom barn- och ungdomsmedicin. För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självgående och flexibel. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn samt förmåga att arbeta med kvalitets- och förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Det krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift, som lägst motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus. Arbetet sker utifrån patientbehovsrelaterade grupper (PRG), där varje team följer upp och utvecklar sina processer. Som medarbetare hos oss är du del i team som följer upp och utvecklar.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Ekelund, 010-242 22 10. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Hanna Tilander, tel 010-242 22 57.

Sista ansökningsdag är 30 juni 2019. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare, barn- och ungdomsmedicin Tillbaka till lediga jobb