Distriktssköterska/sjuksköterska med inriktning mot vårdsamordning

Gnosjö

Vill du fortsätta att vara med och utveckla Gnosjö vårdcentral, då är du välkommen att söka dig till oss!


Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska  gärna vidareutbildad till distriktssköterska för tillsvidareanställning, tjänsten är heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
-Ett varierat och spännande arbete med möjlighet att arbeta förebyggande för en god hälsa hos våra invånare
-Nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen
-Möjlighet till både intern och extern kompetensutveckling
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du arbetar främst med vårdsamordning och med inriktning mot de mest sjuka.  I telefonrådgivningen ingår rådgivning och bokning av läkartider, mottagningsarbetet innebär att kalla och ta emot patienter.  Arbetet är främst förlagt dagtid men viss tjänstgöring på Närakuten, vilket innebär mottagningsarbete kvällstid och helgdag vid enstaka tillfällen. Du kan själv vara med och påverka när passen på Närakuten infaller.

För att du ska trivas hos oss
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom allmän hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet öppenvård och annan hälso och sjukvård. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, positiv attityd och samarbetsförmåga samt att du förstår vikten av ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar för att ha en tillgänglig och serviceinriktad mottagning. Detta uppnås genom gott bemötande till våra patienter och bra processer i vårt arbete. Som sjuksköterska hos oss får du en viktig roll, både i bedömningar i telefon och i mötet med patienten. Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marianne Bolin Larsson tfn 010-244 80 58 eller verksamhetschef Annica Park 010-244 80 83. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Cecilia Aronsson 010 2448011. Sista ansökningsdag är den  2019-06-30.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska med inriktning mot vårdsamordning Tillbaka till lediga jobb