Vårdadministratör till Kvinnokliniken

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Trivs du i en roll med ansvar? Vill du utvecklas i din roll? Då är det just dig vi behöver! #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare med kodningsutbildning. Har du tidigare erfarenhet av yrket samt arbete i Cosmic är det önskvärt, men inte ett krav. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde 2019-09-02.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler. Vi har en god sammanhållning, använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och ansvarar för utveckling. Här får du jobba med det du är utbildad för! Våra arbetstider är förlagda till dagtid, måndag – fredag, men stor flexibilitet är möjligt. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du arbetar mot målet att ge god service åt andra yrkeskategorier samt vara en del i arbetsgruppen. Du får bland annat arbeta med skrivning av journaler, remisser och brev. Annan administrativ skrivning förekommer såsom skrivning av protokoll, PM, rutinbeskrivningar och manualer. Det ingår till viss del receptionsarbete på kvinnoklinikens mottagning. I tjänsten ingår det att arbeta i olika system, bland annat Cosmic, Obstetrix och Gynop. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil i dig själv, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och samarbetar bra med andra. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och och dina kollegor samt  tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Pia Fältmars, 010-243 57 28. Facklig företrädare för Vision är Kathrine Ottosson, 010-243 49 22.

Sista ansökningsdag är den 30 juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande, men senast vecka 27. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör till Kvinnokliniken Tillbaka till lediga jobb