Sjuksköterska/röntgensjuksköterska till Onkologkliniken

Onkologkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt röntgensjuksköterska med några års erfarenhet av yrket. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 2019-09-02 eller efter överenskommelse med arbetstider huvudsakligen förlagda måndag-fredag, dagtid. 

Tjänsten kräver utbildning i specifik onkologisk omvårdnad med inriktning mot strålbehandling. Om du saknar utbildningen erbjuds du distansutbildning, 45hp i Lund med studielön. Efter fullgjord utbildning blir du sjuksköterska med specialistfunktion. När du tjänstgjort två år på kliniken har du möjlighet att läsa till specialistsjuksköterska i onkologi. Utbildningen i Lund kräver inte kandidatexamen, men om du vill fortsätta till specialistsjuksköterska måste du ha det.

Vi erbjuder dig

På onkologkliniken är vi ett härligt gäng som arbetar tillsammans i team med sjuksköterskor, sjukhusfysiker, ingenjörer och läkare i nybyggda lokaler. Vi ger dig möjligheter till lärande och utveckling i syfte att förbättra för patienter med cancer. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta i team med strålbehandlingar av cancersjuka patienter, därför ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med svårt sjuka. På 1177.se kan du läsa mer om hur en strålbehandling går till.

För att du ska trivas hos oss

Då strålbehandlingstekniken ständigt utvecklas bör du vara intresserad av ny teknik. Att sätta patienten i centrum är självklart för dig och du jobbar för personcentrerad vård. Du ska kunna arbeta både tillsammans med andra likväl som självständigt. Då vi arbetar i team ska du ha en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Gunilla Pettersson, 010-242 34 30. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Daniel Thelin, 010-242 29 20.

Sista ansökningsdag är den 23 juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Sjuksköterska/röntgensjuksköterska till Onkologkliniken Tillbaka till lediga jobb