Psykolog

Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Jönköping

Är du legitimerad psykolog och intresserad av att arbeta personcentrerat i team?
Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Jönköping söker psykolog då en av våra tre psykologer går vidare till annat uppdrag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har intresse av att arbeta med personer med somatisk ohälsa utifrån ACT/KBT. KBT som terapeutisk inriktning samt tidigare erfarenhet av teamarbete är meriterande. Då resor i tjänsten förekommer är körkort ett krav. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-08-19 eller enligt överenskommelse. Hos oss på Rehabiliteringsmedicinska kliniken har vi en välfungerande arbetsplats med dokumenterat god arbetsmiljö, där arbetet till stor del sker i interprofessionella team. Här erbjuds du varierande och utvecklande uppgifter i en verksamhet som ligger i framkant när det gäller utvecklingsarbete. Vi värderar kunskap högt och har därför en generös inställning till kompetensutveckling samt vidareutbildning. Som psykolog hos oss kommer du ingå i ett välfungerande psykosocialt team med god arbetstrivsel. Du kommer få möjligheter till handledning och ett individanpassat introduktionsprogram.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder. Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter blir bedömningar, behandlande samtal individuellt och i grupp samt föreläsningar för patienter. Du kommer att arbeta i team tillsammans med övriga yrkesgrupper, där du bidrar med det psykologiska perspektivet i teamet. Du kommer framför allt att arbeta med patienter med långvarig smärta samt patienter med somatisk problematik. Psykologerna på kliniken samarbetar, därför kan det även bli aktuellt med arbetsuppgifter inom andra team, exempelvis kognitiva testningar, försäkringsmedicinska utredningar eller arbete med andra patientgrupper.

För att du ska trivas hos oss

Samtidigt som din samarbetsförmåga är viktig så kommer du också behöva arbeta och fatta beslut på egen hand. Vi möter personer i olika situationer och med olika förutsättningar vilket sätter krav på din empatiska förmåga och ditt sätt att bemöta andra människor. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö.
Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Kliniken har sedan 2006 ackrediterats utifrån den amerikanska organisationen CARF, vilket innebär att kliniken kontinuerligt kvalitetsgranskas. Kliniken strävar hela tiden efter att ligga i framkant, hålla en hög kvalitet och aktivt förbättra verksamheten. Utveckling sker tvärprofessionellt och i samverkan med andra såsom primärvård, kommun, patienter, närstående och patientföreningar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Anna Modie, tfn 010-242 26 19. Psykolog Lovisa Hällgren, tfn 010-242 26 10 Psykolog Jennica Haikarainen, tfn 010- 242 26 11      
Facklig företrädare för SACO Kjell Johansson, tfn 010-242 18 76. Sista ansökningsdag är den 20 juni 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb