Sjuksköterska/Distriktssköterska

Hälsan 1

Vi söker

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom yrket och primärvård, för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hälsan 1 är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation, och att kunna hålla flera patientflöden igång parallellt. Det är också viktigt att du kan göra självständiga bedömningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa verksamhetschef Ann Vikström, 010-242 54 11 alt 070-519 99 00. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Glenda Lavesson, 010-242 54 05 (telefonväxel). Sista ansökningsdag är den 24 juni. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Sjuksköterska/Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb