Biträdande vårdenhetschef till Onkologkliniken

Onkologkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska, gärna med några års erfarenhet av yrket. Önskvärt är om du har vidareutbildning inom strålbehandling har haft ledande befattning tidigare. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde 2019-08-15.

Vi erbjuder dig

På onkologkliniken är vi ett härligt gäng som arbetar tillsammans i team med sjuksköterskor, sjukhusfysiker, ingenjörer och läkare i nybyggda lokaler. Vi ger dig möjligheter till lärande och utveckling i syfte att förbättra för patienter med cancer. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta cirka 50 % som biträdande vårdenhetschef och 50 % kliniskt inom strålbehandling som sjuksköterska/röntgensjuksköterska.

I rollen som biträdande vårdenhetschef jobbar du för en god och effektiv personalplanering för att kunna ge bästa möjliga vård och god arbetsmiljö för medarbetarna. Där ingår bland annat schemaplanering, daglig styrning, hålla i morgonmöten och APT. I tjänsten ingår även att gå in i rollen som vårdenhetschef i dennes frånvaro, samt ha god kontakt med medarbetare och patienter. 

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg och stabil i dig själv, planerar din arbetsdag och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Då du kan behöva ta snabba beslut för dagen, exempelvis på grund av bemanningsförändring, ser vi att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har en vilja av att vara med på resan med den teknologiska utvecklingen och har ett öppet sinne för framtiden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Gunilla Pettersson, 010-242 34 30. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Daniel Thelin, 010-242 29 20.

Sista ansökningsdag är den 23 juni 2019. Urval sker löpande och intervjuer genomförs vecka 27. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Biträdande vårdenhetschef till Onkologkliniken Tillbaka till lediga jobb