Vårdenhetschef till Ortopedkliniken

Ortopedkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi ser att du har relevant högskole-/universitetsutbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med klinisk erfarenhet av yrket. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef. Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Chefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få växa och utvecklas både på det personliga och professionella planet i en verksamhet som är under ständig utveckling. Som vårdenhetschef får du omväxlande och lockande arbetsuppgifter som stimulerar och utmanar dig! Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef har du personalansvar och arbetsmiljöansvar för medarbetarna, vilket innebär att du leder och fördelar arbetet. På vårdenheterna tillämpas delat ledarskap. Du kommer att arbeta med utveckling av verksamheten, utveckla flöden tillsammans med din personal samt arbeta med patientsäkerhet och säkerställa att arbetsgruppen har rätt kompetens utifrån de patienter som finns på enheten. Du har även det ekonomiska ansvaret för din enhet.

Tillsammans med ortopedklinikerna i Värnamo och Eksjö arbetar vi för att utveckla verksamheten och för att alla patienter inom regionen ska få samma möjligheter till likvärdig vård. Som vårdenhetschef är du underställd verksamhetschefen och du förväntas vara en aktiv del av klinikens ledningsgrupp.

För att du ska trivas hos oss

Du är intresserad av utveckling både av verksamhet, personal och för egen del. Som person är du stabil, ser möjligheter i förändringar och kommer med nya idéer och angreppssätt. Du har förmåga att arbeta mot uppsatta mål, trivs med att arbeta tillsammans med andra och har förståelse för människors olika förutsättningar och sätt att ta till sig ny kunskap. Du är kvalitetsmedveten och ser hur dina beslut och prioriteringar får effekt för verksamheten på sikt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jens Christian Larsen, 010-242 94 05, biträdande verksamhetschef Sandrah Sollenby, 010-242 15 47 eller vårdenhetschef Anna Claesson Songsong, 010-242 18 63. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marie Pettersson, för Kommunal är Sara Yazarloo, 010-241 00 00.

Sista ansökningsdag är den 1 september 2019. Urval och intervjuer sker löpande under vecka 35 och 36. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef till Ortopedkliniken Tillbaka till lediga jobb