Fysioterapeut/sjukgymnast

Smålandsstenar/Reftele

En av våra fysioterapeuter har bestämt sig för att satsa på sin konstnärskarriär. Vi behöver en kompetent ersättare till vårt välfungerande team med sammanlagt fyra sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vill du arbeta på en vårdcentral som är effektiv och dynamisk, har erfaren personal och som präglas av en mycket god sammanhållning? Då är du välkommen att söka arbete hos oss!

Vi söker
dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Tjänsten är på 80% med tillträde enligt överenskommelse, annat upplägg kan diskuteras.

Vi erbjuder dig
- Ett välfungerande och stabilt personalteam med god arbetsmiljö i nya lokaler.
- Stora möjligheter till fortbildning och individuell kompetensutveckling, Bra Liv satsar bland annat på OMI-utbildning för sjukgymnaster/fysioterapeuter
- Ett omväxlande och spännande arbete med många kontaktytor.
- Nära samarbete inom professionsgruppen samt med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete med stor möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering. Sjukgymnasterna/fysioterapeuterna fungerar, utifrån en triageringsmodell,  som primärinstans för problem från rörelse- och stödjeorganen,  och med mål att jobba enligt RAK (rätt använd kompetens). Du driver egen mottagning och planerar behandlingarna med del- och slutmål, där det är viktigt att du kan stå för din behandling och dina beslut. Region Jönköpings län har väl utvecklade behandlingsriktlinjer och FAKTA-dokument. Rollen som sjukgymnast/fysioterapeut innebär ansvar för rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning samt vid behov behandling, träning, rehabilitering och uppföljning av polikliniska patienter. Behandlingsinsatser kan ske enskilt eller i grupp. I tjänsten ingår även telefonrådgivning, att ta emot och bedöma remisser, administrativa arbetsuppgifter samt kontakter och samverkan inom och utom organisationen. Tjänsten innebär tjänstgöring för både Smålandsstenars och Reftele vårdcentraler, med placering i Smålandsstenar, där god tillgänglighet och hög kvalitet på våra rehabiliteringsinsatser är målet.

För att du ska trivas hos oss
Kravet är att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med några års erfarenhet från yrket inom primärvården. Körkort är ett krav. Du bör också vara van vid att arbeta självständigt och kunna göra egna bedömningar och behandlingar. För att trivas hos oss tror vi att du är trygg, stabil, ansvarsfull och tillmötesgående. Du arbetar bra med andra människor genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter. Vidare är det bra om du har intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser gärna att du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter, genom att självständigt planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt.

Så här gör du om du är intresserad För mer information kontakta verksamhetschef  Anne Sauer, annegret.sauer@rjl.se alternativt enhetschef Ann-Charlotte Andersson 010-2442289. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010 - 242 44 64. Sista ansökningsdag är 14/7.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb