Sjuksköterska natt

Psykiatriska kliniken avdelning A och B, Höglandssjukhuset Eksjö

Välkommen till en verksamhet full med energi! Vi arbetar ständigt mot utveckling och tycker egentligen inte om att stå stilla. Passar det din roll som sjuksköterska natt?

Vi söker

Vi söker nu en sjuksköterska, natt för en tillsvidareanställning. Anställningen kommer att fördelas på våra två avdelningar, A och B. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Om du inte redan är specialistsjuksköterska så ser vi gärna att du vill utbilda dig. En utbildning vi självklart betalar. I övrigt arbetar vi aktivt med kompetensförsörjningen hos våra medarbetare där bland annat handledning för all personal ingår. Är du helt nyutexaminerad finns också möjlighet att ingå i regionens RIU-program.

Klicka här för att läsa mer om RIU. Här kan du läsa mer om Region Jönköpings läns förmåner.

Det här får du arbeta med

Vi har en god bemanning på vår klinik med en bra fördelning av arbetsuppgifter. Alla våra medarbetare tar ett stort ansvar och samarbetet mellan professionerna är kärnan i verksamheten. Vi arbetar mycket med att behålla det goda samarbetet och att jobba utefter goda relationer. I själva arbetssättet ser vi gärna att du som medarbetare är med och påverkar. Med din sjuksköterskekompetens vill vi att du och dina kollegor är kreativa och nytänkande.  

För att du ska trivas hos oss

Vi välkomnar dig till en omtänksam och varm personalgrupp. Vi vill att du som kommer till oss hjälper till med att behålla och sprida den positiva stämning som vi varje dag arbetar i. Här engagerar vi oss i våra patienter för att hela tiden kunna bidra med bästa möjliga vård.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till: Sektionschef Helena Fager, 010-243 56 52. Vårdenhetschef avdelning A, Camilla Ringborg Johansson, 010-243 56 56. Vårdenhetschef avdelning B, Anna Löfdahl, 010-243 56 72. Facklig företrädare för Vårdförbundet, avd A Mariam Avoyan, 010-243 56 50. Facklig företrädare för Vårdförbundet, avd B Agnetha Eckerström, 010-243 56 70 Sista ansökningsdag är 2019-06-24.
Varmt välkommen att söka tjänst hos oss!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb