IT-tekniker kundservice

Enhet Kundcenter

Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö?

Vi söker

Nu söker vi en IT-tekniker till vår första linjes support för IT-frågor i Huskvarna. På enhet Kundcenter är vi idag ett team på cirka 30 engagerade personer med olika kompetenser och som arbetar tillsammans med övriga enheter på IT-centrum för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Tjänsten är en visstidsanställning tom 2019-12-31 med start i augusti. Schemalagd arbetstid 7-17. Placering är i Huskvarna.

Vi erbjuder dig

Du får jobba med ett härligt gäng på Kundcenter som tillsammans arbetar med att ge bästa möjliga support till våra kunder.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På Kundservice IT, som är en del av enhet Kundcenter, jobbar vi med att stödja verksamheten med support inom IT och telefoni. Vi arbetar enligt ITIL med incidenter, förfrågningar, problem och beställningar. En stor del av din tid ägnas åt incidenthantering i nära kontakt med våra kunder och i samverkan med andra IT-specialister.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är stabil i stressituationer och har en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i en kundservice samt med support under Windows10-införande i en större organisation. Meriterande är även erfarenhet av ITIL-metodik.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 10 augusti. Välkommen med din ansökan.
För mer information kontakta enhetschef Anna Rydén på tel 070-612 42 56 eller teamledare Kent Svensson på tel 036-326552. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin på tel 010-242 42 97 och för Saco Pekka Sirviö Strandroth på tel 010-242 65 54. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-tekniker kundservice Tillbaka till lediga jobb