Vårdadministratör

Vråens vårdcentral

Välkommen till en välbemannad vårdcentral med fräscha lokaler, härlig stämning och en god arbetsmiljö!


Vi söker
Dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande med intresse av att arbeta i primärvården. Du har goda kunskaper inom språk, IT och medicinsk dokumentation. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, receptionsarbete samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Viss tjänstgöring på Närakuten ingår samt journaldokumentation för Bra Liv Skriva, ett uppdrag där vi skriver åt andra vårdcentraler inom Vårdcentralerna Bra Liv. Verksamheten är i ständig utveckling där du som vårdadministratör har en viktig roll.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Du är en positiv person med hög känsla för bemötande, service och kvalitet. Du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter nya förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till biträdande verksamhetschef Maria Uhlmann, tfn 010-244 83 03 alt. maria.uhlmann@rjl.se  Facklig företrädare för Vision är Astrid Mellin, tfn 010-244 83 94. Sista ansökningsdag är den 5 juli och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb