Barnmorska till kvinnohälsovården

Familjecentralen, Värnamo

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt till oss på familjecentralen i Värnamo. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 2019-09-02 eller efter överenskommelse. Annan tjänstgöringsgrad kan vara aktuell vid önskemål. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete i en innovativ och dynamisk verksamhet. Hos oss får du arbeta i trevliga lokaler med god arbetsmiljö! 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Kvinnohälsovården arbetar för att de blivande föräldrarna och det ofödda barnet ska vara vid god hälsa under och efter graviditeten. Som barnmorska arbetar du med mödravård, preventivmedelsrådgivning, STI, oönskade graviditeter, förebyggande cancerprevension, gynekologisk cellprovtagning samt föräldrastöd. Du kommer att samverka med patient och familj inom respektive familjecentral samt med övriga delar av kvinnokliniken och du deltar aktivt i vårt ständiga utvecklingsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter ett professionellt förhållningssätt och ett flexibelt tankesätt. Du har lätt för att samarbeta med familjecentralens olika aktörer men trivs också med att arbeta självständigt. Du är strukturerad samt kan planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Birgitta Nystedt, 010-244 21 31 eller 070-347 01 35. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Caroline Kullinger, 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska till kvinnohälsovården Tillbaka till lediga jobb