Tandläkare med tjänstgöring inom ortodonti och allmäntandvård

Avdelningen för ortodonti

Vill du bidra till det kliniska arbetet inom allmäntandvård samtidigt som du utvecklas inom ortodonti? Då ska du söka denna tjänst.

På avdelningen för ortodonti får du möjlighet att arbeta med specialisttandvård under handledning av erfarna specialisttandläkare. Avdelning bedriver ST-utbildning och alla medarbetare bidrar till att skapa en miljö med högt i tak och en positiv och utvecklande kultur.

Eftersom vi just nu har stort behov på allmäntandvårdskliniken i Vetlanda kommer del av din tjänst vara förlagd här. På Vetlanda Folktandvård får du möjlighet att arbeta med allmäntandvård och utveckla kliniken tillsammans med dina kollegor. Här arbetar du med patienter över hela spektret och har kollegor i olika åldrar och med olika erfarenheter. Efter en omfattande renovering har kliniken toppmodern utrustning och fina lokaler som bidrar till god arbetsmiljö och bra omhändertagande av patienterna.

Vi söker

Vi söker dig med svensk tandläkarlegitimation. Du ska ha utövat allmäntandvård med både vuxen- och barntandvård i minst två år samt ha ett stort intresse för ortodonti.

Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid som allmäntandläkare i Folktandvården Region Jönköpings län. Du tjänstgör 50% på avdelningen för ortodonti och 50% på en allmäntandvårdsklinik med störst behov, i nuläget Vetlanda Folktandvård.

Vi använder våra resurser utifrån verksamhetens mål och behov vilket kan innebära att din tjänstgöringsort förändras över tid.

Det här får du arbeta med

Som tandläkare i allmäntandvården får du arbeta med både barn- och vuxentandvård och på specialisttandvården får du arbeta med ortodonti under handledning.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Vi söker dig som är lyhörd och bidrar till ett gott samarbete. Du trivs med att prestigelöst ta emot feedback och handledning. Som tandläkare är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten i mötet med patienter. Du är med och bidrar till klinikens utveckling så att vi tillsammans kan ge patienten bästa möjliga tandvård. Du arbetar strukturerat och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Verksamhetschef för avdelningen för ortodonti Rune Lindsten, rune.lindsten@rjl.se

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Sista ansökningsdag är den 25 juni 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare med tjänstgöring inom ortodonti och allmäntandvård Tillbaka till lediga jobb