Sjuksköterska natt

Medicinsk vårdenhet C, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt hos oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Skulle du vilja rotera mellan att arbeta dag och natt finns det även möjlighet till detta. Som nattsjuksköterska får du 6 000 kronor i nattillägg beräknat på heltid. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med ett härligt gäng med kollegor nära till hands. Vi värnar om ett gott arbetsklimat och för oss är det en självklarhet för oss att samarbeta och hjälpas åt. Om du är ny eller relativt ny i sjuksköterskerollen får du delta i regionens fördjupade introduktionsprogram för nya sjuksköterskor - RIU. Detta introduktionsprogram omfattar cirka 20 arbetsdagar. Det ger dig bra förutsättningar att komma in i ditt arbete och träffa nya sjuksköterskekollegor. Här kan du läsa mer! 

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Som nattsjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. På natten arbetar du i ett team bestående av två sjuksköterskor och en undersköterska. Att hantera medicinteknisk utrustning, vårda patienter i livets slutskede och akutsjukvård är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Våra patienter har lungmedicinska diagnoser som bland annat lungcancer och KOL. Inom gastroenterologin behandlas medicinska sjukdomar i mag- och tarmkanalen, gallvägar, lever och bukspottkörtel. 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är självgående, tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är flexibel i ditt arbetssätt eftersom du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du är bra på att arbeta självständigt. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Eftersom du är trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska har du god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anki Bringner, 010-243 80 05 eller ann-catrin.bringer@rjl.se. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag Johannesson, 010-243 45 68.
Sista ansökningsdag är den 31 juli 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb