Medarbetare till Kundservice IT-vårdtjänster

Enhet kundcenter

Vi söker

IT-centrums Kundservice söker nu en ny medarbetare till vår support för det sjukvårdsadministrativa systemet Cosmic. Funktionen infördes under 2012 för att kunna ge våra användare bästa möjliga support vid användandet av Cosmic. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse så snart som möjligt. Placering i Huskvarna.
Du som söker ska ha gymnasieutbildning samt vårdadministratörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig

Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att vara ett stöd för interna användare av Cosmic och svarar på "handhavande"-frågor eller hänvisar vidare till förvaltningsgrupp, skapar och eskalerar Incidenter (felärenden) till applikationsspecialister och utför beställningar av t ex standardbehörigheter som exempelvis behörighet till klinik för ny användare.Supporten tar emot ärenden via telefon och ärendehanteringssystem.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker bör ha mycket god kunskap om arbete i vården och ha ett genuint intresse för kundsupport för IT-stöd. Vi ser helst att du har en bakgrund som superanvändare i Cosmic eller arbetat i verksamheten som vårdadministratör eller läkarsekreterare. Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har en god samarbetsförmåga. Du har kunskap och förståelse om kundens vardag samt av de aktuella IT-systemen ur ett vård-/användarperspektiv. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Goda språkkunskaper i svenska krävs.

Detta värderar vi högt

Hos oss är det viktigt att stödja våra interna kunder och ge våra användare bästa möjliga support vid användandet av Cosmic. Vårt stöd sker via telefon och ärenden hanteras via vårt ärendehanteringssystem SDM.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 4 aug. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta enhetschef Anna Rydén mobil 070-612 42 56. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin, telefon 010-242 42 97.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Medarbetare till Kundservice IT-vårdtjänster Tillbaka till lediga jobb