Sjuksköterska

Barn och ungdomspsykiatrisk mottagning, Nässjö

Har du ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar med psykisk ohälsa? Då är du varmt välkommen att söka sjukskötersketjänst hos oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har en vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård eller inom barn och ungdom ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn eller inom psykiatrisk vård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt  överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett betydelsefullt arbete där du har en viktig roll i barn och ungdomars liv. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare som sätter patienten i fokus. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling samtidigt som du får bidra med din erfarenhet i klinikens arbete med att utveckla verksamheten till att bli ett föredöme inom barn- och ungdomspsykiatri.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar vi med utgångspunkt i barnets behov och vi ser barnet som en del i sitt sammanhang. Som sjuksköterska kommer du arbeta i team tillsammans med läkare, psykolog, kurator och arbetsterapeut. I arbetet ingår samverkan och konsultation med/till andra vårdgivare, verksamheter och myndigheter som utgör en del av barnets vardag och resurser. Telefonrådgivning är en del av återkommande arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi tror att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror även att du är flexibel, engagerad och har en positiv attityd.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta områdeschef Christine Nors, 010-242 36 43. Facklig företrädare från Vårdförbundet är Jennie Taus, 010-242 50 23.

Sista ansökningsdagen är 2019-07-22. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb