Verksamhetsutvecklare upphandling och kostdatasystem

Område måltid, Verksamhetsstöd och service

Vill du göra skillnad för patienter, personal och besökare inom Region Jönköpings län? Vill du arbeta med att nå hållbarhetsmålen för Regionen? Som verksamhetsutvecklare har du en betydelsefull roll för att vi med medvetenhet för kvalité och ekonomi skapar den bästa måltidsupplevelsen för våra kunder.  Läs mer och bli vår nya kollega!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad kostekonom eller har annan relevant utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat med frågor som rör måltider till patienter, menyer, recept, upphandling, kalkyler och beräkningar. Vidare är erfarenhet av kostdatasystem, Excel och statistikprogrammet Hantera meriterande. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du utgår från Jönköping och arbetet innefattar resor i länet varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Som en del av Region Jönköpings län har vi ett utbud av förmåner för våra anställda. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som kostekonom är du systemansvarig för regionens kostdataprogram (AIVO). Du är även ansvarig för inköpskoordninering mellan områdets verksamheter och område inköp avseende löpande avtal och livsmedelsupphandling. I rollen ingår att regelbundet bereda statistik, följa upp och avrapportera verksamhetens resultat gentemot regionens hållbarhetsmål, du är också regionens KRAV-samordnare. Du kommer ansvara för samordning och enhetlighet mellan regionens verksamheter med avseende på gällande livsmedelsavtal, sortimentsval och avtalstrohet samt med avseende på tillämpning och användning av områdets kostdatasystem.

Inom område måltid finns det tre verksamhetsutvecklare som arbetar i team utifrån sina respektive ansvarsområden, en del projekt drivs på egen hand och andra gemensamt mellan två eller tre av verksamhetsutvecklarna. Du ingår och har en nyckelroll i område måltids ledningsgrupp och ska på olika sätt arbeta med att ta fram statistik och underlag för beslut samt stötta områdets enhetschefer.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är kommunikativ, analytisk, strukturerad och kan på ett bra sätt driva olika projekt samt motivera medarbetare i en arbetsgrupp. Du ska kunna arbeta självständigt och planera din tid samt prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du drivs av att slutföra påbörjade arbetsuppgifter och bidrar till verksamhetens resultat och måluppfyllese med ett ekonomiskt tänk. Du är noggrann och kvalitetsmedveten vilket genomsyrar ditt arbete.

Det ska vara viktigt och stimulerande för dig att arbeta med vårt huvudfokus vilket är att servera goda, näringsriktiga och hållbara måltider till sjukhusens patienter samt besökare och medarbetare på våra restauranger samt café/butik. Vi vill att du har ett hjärta för mat och måltider och motiveras av att arbeta med utveckling av verksamheter samt att nå uppsatta mål på bästa sätt.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 4 augusti. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jennie Ferm, 076- 723 48 89. Facklig företrädare för Vision är Ulrika Toftgård, 076-145 90 61. Intervjuer planeras att hållas 20 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare upphandling och kostdatasystem Tillbaka till lediga jobb